Hoe werkt Reiki?

Reiki is een oude geneeswijze om energie over te brengen, helende energie die wordt doorgegeven door een Reikibehandelaar. Dit wordt gedaan dmv een harmonische trilling die van nature naar de meest disharmonische plaats in het lichaam gaat om zo de doorstroming te stimuleren. Op deze manier doet de energie precies het werk waar het het meest nodig is.

Tijdens de de Reiki behandeling kunt u trillingen, warmte of slaperigheid voelen. Sommige mensen voelen helemaal niets, maar merken achteraf verbetering van klachten.

Je hoeft zelfs niet in Reiki te geloven! Na verloop van een paar behandelingen voel je je weer lekker in je vel, krijgt meer energie en een mooiere uitstraling.

Reiki behandelingen

De behandeling

De behandeling wordt gegeven door middel van handoplegging en onder begeleiding van rustgevende speciale Reikimuziek en desgewenst met wierook (heb je een voorkeur voor een wierookgeur dan kun je die meenemen).

Reiki behandelingen worden niet op de onbedekte huid gegeven maar gewoon op loszittende kleding (mag niet knellen).

Reiki op afstand?

Reiki is zelfs op afstand te behandelen. Je hoeft dan niet naar mij toe te komen, maar we spreken een datum en tijd af en ik zal bij mij thuis de behandeling voor jou doen. Je kunt dan aan mij opgeven waar je mee zit, zowel lichamelijk als geestelijk en ik zal mijn uiterste best voor je doen. Deze behandeling duurt 20 minuten. Vooraf zal ik me helemaal op je concentreren zodat ik tijdens de behandeling in uiterste concentratie en meditatie ben.